måndag 20. februar 2012

Strikkeblogger - vil du bli med?

No vil eg dele mitt nyaste kreative prosjekt! :)

Eg bruker jo ein heil del tid på å surfa på ulike strikkeblogger rundtomkring. Har imidlertid sakna ein plass å raskt få tilgang til alle nye postar på dei ulike bloggane. Istadan for 70 faner bortover i nettlesaren (nokon som kjenner seg igjen...?:) ) har eg ønska meg èin plass som gir meg alle oppdateringane. Sååå, kvifor ikkje laga det då?

Møt strikkeblogger.no!


Målet med denne sida er å få samle mange fine norske strikkeblogger på ein stad, slik at ein kan gå her for å oppdatere seg og få inspirasjon. I tillegg til at lesarar skal kunne finne nye bloggpostar frå dei ulike strikkebloggene, er også tanken at medlemmene av Strikkeblogger skal få generert trafikk tilbake til sin blogg. Blant anna er kommentarfeltet stengt, slik at når ein velger linken "kommentere" så kjem ein rett inn til innlegget på originalbloggen. Min erfaring er at mange som er innom bloggane rundtomkring er flinke til å legge igjen kommentarar, så eg trur at dette kan bli ein fin effekt. I tillegg får kvar blogg som er medlem si "eiga" side, ein fin måte å presentere bloggen sin på!

Om du synes dette virkar spanande og har lyst til å bli med, gå inn og registrer strikkebloggen din då vel! :)

9 kommentarer:

 1. Dette var et veldig godt initiativ! Gleder meg til å se hvordan dette blir. :)

  SvarSlett
 2. kjempe lurt da;) men jeg bruker også en bloggliste på bloggen min, så jeg slipper å lese alle, de oppdaterte legger seg øverst:)

  SvarSlett
 3. Kjempeinitiativ!
  Jeg er gjerne med!
  Er jo supert å ha et samlested - sånn at man har et utgangspunkt for surfinga. Blir jo strikkingens matbloggsentral dette!

  SvarSlett
 4. Heisan, fikk tipset via FB. Jeg hekler mest, men har alltid strikkepinnene mine på lur. Har "meldt meg på", håper det er greit? J

  SvarSlett
 5. Flott initiativ, dette har jeg savnet, blir gjerne med og lykke til med all strikkingen...

  SvarSlett
 6. Hei :) hva skjer med strikkeblogger.no?kommer ikke inn på siden og er jo blitt så avhengig ;) håper på svar fra deg :)

  SvarSlett