søndag 26. februar 2012

Garn garn garn!

Først av alt må eg berre sei: "wow!!" (på godt norsk). Lanserte Strikkeblogger.no sånn offisielt på måndag, og oppslutningen har jo berre vore enorm. SÅ kjekt! Tusen, tusen takk! For alle positive kommentarar, innspel og ikkje minst bidrag. Dette er gøy!

Anna gøy: Eg har handla! Hurramegrundt! Blir alltid lika glad av å handla nytt garn (eigentleg å handla nye ting generelt) :-)

Eg begynner med det aller beste først (kvifor spare slikt til slutt?) ;-)
Nøstemaskin! Heilt sidan Lisa kjøpte seg ein på vår berømmelege Londontur her i fjor haust, har eg både vore misunneleg og angra på at ikkje eg kjøpte ein då (men, plassmangel er og blir plassmangel, uansett korleis ein vrir og vender på det). Så når eg no såg at Ull.no hadde ein slik ein så fann eg ut at den må eg jo berre ha (og når Mannen i tillegg sa "Ja, kjøp deg ein sånnein, ein sånn må du ha") så var eg totalt overbevist (er han lei av vera min gode hjelper i forbindelse med nøsting av hesper tru...?).


Handla jo litt garn óg då. 
Ull.no har nemlig fått nye fine fargar i garnet Ask. Dette har eg ikkje testa før, så eg fann meg ein garnkombinasjon og legg det inn i "Planer om å strikke..."-lista. Har nemlig planar om å strikke ei ribbestrikka bukse til minste minien, ei litt sånn fin ei, som kan brukast under skjørt og kjolar og slikt. Men, det får bli ei som skal brukast neste vinter. I dag har det jo vært vårstemning her i Bergen! Utrulig deilig, og ikkje minst etterlengta.I tillegg har Mannen lagt inn bestilling på tynne sokkar i svart (gjesp). Bestilte derfor også eit hespe av superwash-garnet Hjerte, eitt i svart og eitt i mørk lilla (veit ikkje heilt kva eg skal bruke den siste til, men finn vel noko til det tenker eg). Sa til Mannen at det er slett ikkje sikkert at desse sokkane kjem til å halda så lenge, for relativt tynne sokkar i superwash av 100% ull - kor slitesterkt er det? Men det var visst ikkje så viktig meinte han, for tynne sokkar var det han ville ha! Og sidan han er superhelten min, får han det som han vil. Så får eg eventuelt strikka hælen med dobbelt garn eller noko :-)


Så no er strikkeskåpet blitt utvida. Det er ikkje lenger skåp i eintall, men fleirtall! Tenk så fint. Maaasse garn <3

6 kommentarer:

 1. Herlig med innkjøp av garn! Venter selv på garnpakke fra Danmark i posten! Gleder meg! Blir spennende å følge deg fremover! :)

  Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 2. Eg har strikka mykje labbar til meg sjølv med tunt ullgarn og pinne nr. 2. Har i det siste byrja å ta med ein tunn tråd med silkegarn på hæl og tå. Elles er erfaringa mi at Sisu frå Sandnes garn egnar seg godt då det inneheld 20 % nylon. Dette vert difor og ofte nytta til bunadssokkar.

  SvarSlett
 3. åhhhhhhh nyyydelig garn du har fått deg! Og kjekt med nøstemaskin! Det og hespetre står på min ønskeliste:)

  SvarSlett
 4. strikkeblogger <3
  nøstemaskin <3
  fint garn <3

  SvarSlett
 5. Oppdaget den kreative strikkebloggen din idag og gleder meg til å følge deg videre og bli inspirert til nye strikkeprosjekter!!! Mvh. Ruth

  SvarSlett
 6. Så fint at du startet strikkebloggerne :D
  ønsker deg en fin fredag
  Ingvild

  SvarSlett