torsdag 11. mars 2010

Endeleg ferdig!Den japanske vesten er tatt av pinnane, og denne var langdryg! Ikkje fordi oppskrifta var særskilt vanskeleg, det gjekk vel meir på at eg var i frykteleg tvil om eg i det heile tatt likte fargen, garnet eller modellen. Så derfor blei den liggandes i strikkeskåpet i akk, så altfor lang tid. Når eg omsider fekk gjort den ferdig, festa tråder og sydd i knappar,  så var ikkje resultatet så aller verst likevel. Framleis usikker på fargen, men men, den passar fint med med yndlingsfargen i huset, nemlig lilla. Og vips så blei mini nr 2 eit ekte "jordnært naturbarn!" ;-) Blir iallefall eit greit kvardagsplagg dette.

Armhola på denne vesten var i minste laget, så det spørs kor lenge herligheten passar. Litt merkeleg oppskrift sånn sett, så om eg skal strikka denne igjen så trur eg at eg skal gjere litt forandringar. Ellers var vesten lettstrikka (om du ser bort frå alle dei vekene i skåpet då...), og utan montering, noko som alltid er ein bonus i mitt tilfelle!

13 kommentarer:

 1. Eg tykte fargen var heilt nydeleg - spesielt til lilla.

  SvarSlett
 2. Hei hei! Koselig at du la igjen spor på bloggen min - artig med andre som også er veldig glad i babystrikk!! Knallfin topp du har laget her:) Jeg kjenner til dilemmaet om å være i tvil underveis... Men denne skal du være kjempefornøyd med! Legger deg til blogglisten min:)

  SvarSlett
 3. Hvor har du forresten fått tak i denne oppskriften?? :)

  SvarSlett
 4. Så koseleg at de likte den :)

  Har kikka innom bloggen din ei stund Siren, så tenkte det var på tide å kommentere ;) Oppskrifta fann eg på Ravelry, du kan også finne den på bloggen til ho som har laga den: http://yuyu.blogzine.jp/witchs_knitting_room/2008/05/top_down_garter_1.html

  SvarSlett
 5. For en utrolig flott blogg du har, med masse fine strikkerier!! Gleder meg til å følge med vidre på deg og strikkingen din!:)
  Dette var en utrolig fin topp- og jeg elsker den fargen!! :)

  SvarSlett
 6. Kom lige forbi din skønne blog, her kommer jeg helt sikkert igen. Fantastisk fin vest, tror jeg vil forsøge mig med den:)
  Kærligst Gitte

  SvarSlett
 7. Hej igen.
  Har forsøgt at finde opskriften i Ravelry, kan du sige mig hvad jeg skal søge under?
  Kærligst Gitte

  SvarSlett
 8. Tusen takk for koselege kommentarar!! :)

  Her er ravelry-linken: http://www.ravelry.com/patterns/library/top-down-garter-stitch-yoke-vest-easier-version

  Den heiter Top down garter stitch yoke vest (easier version), og det er Naganasu som har lagt den ut. Lykke til :)

  SvarSlett
 9. Så mye fint!!! Fargen var jo topp, flott å kombinere med rosa og lilla. Greit at jeg legger deg til min bloggliste? Er ny i både strikke og blogge verden, gøy å hente inspirasjon fra andre ;)
  Min blogg: http://frihet-natalie.blogspot.com/

  SvarSlett
 10. Så fin blogg du har :-) Her var det masse fine strikkerier! Legger deg i blogglisten min og gleder meg til å følge deg videre!

  SvarSlett
 11. Nydelig vest. Jammen meg bra du gjorde den ferdig.

  SvarSlett