laurdag 16. april 2011

Hurra!

Eg har vunne! O-hoy kor glad! :)

Pickles har hatt ein give-away som gjekk ut på at ein skulle skrive kva strikkeprosjekt som sto på planen i løp av påsken. Fem vinnarar blei trekt ut for kvar sin"Pickles' Favoritter" (boka som Pickles ga ut i fjor). Og jaggu vart eg ein av dei fem! Eg som aldri vinn nokonting! No er eg så lykkeleg, har lurt på å kjøpe den boka si ho kom ut (sto blant anna på ynskjelista mi til jul) ;) Hurra!

Prosjektet eg held på med no i påsken er "Hipp Hagejakke," frå nettopp Pickles. Den skal strikkast i Abuelita tjukk merino.

Trur eg har fått målt meg til rett strikkefasthet og pinnar no (oppskrifta er eigentleg for eit bomullsgarn), har iallefall byrja på vrangborden, så får me håpe dette ikkje blir heilt feil ;) Garnet kjøpte eg for lenge sida, og byrja eigentleg på denne boleroen, men fann aldri energien eller motivasjonen til å gjere den ferdig. Så no satsar eg på at dette deilige garnet skal komme til rette i hagejakken :) Det er iallefall ein deilig vårfarge!

No gledar eg meg til boka kjem i posten!

God påske til alle i hop, håpar alle får ei strålande fin påskefeiring :)

4 kommentarer:

 1. Har fulgt bloggen din en liten stund, og jeg synes den er super. Gratulerer så mye med premien, den ser veldig flott ut.

  SvarSlett
 2. Gratulerer! Det er så gøy å vinne noe altså. Håper du blir fornøyd med dette, gleder meg til resultatet! Fargen var frisk, vårlig og helskjønn:)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med boken! Den er helt nydelig!:) Og, fargen du strikker i kommer du til å bli så fornøyd med! Jeg snakker av erfaring!:)

  SvarSlett
 4. Grattis med premie! Så stas!

  ... jakken ser råfin ut, forresten. Jeg har ikke prøvd meg på den enda, jeg... Men den boleroen laget jeg tre stk av til jul (venninnegaver), og den er faktisk veldig fin. Så ikke gi den opp helt enda, da! ;)

  SvarSlett