fredag 19. februar 2010

På pinnen: Pulsvarmere


Garn: Navia
Pinner: nr 2 1/2
Oppskrift: pinnehobby.blogspot.com, Ravelry

Eg har registrert meg på strikkeforumet Uformelt, og no driv eg å kikkar innom og prøvar å gjere meg kjent. Har til og med meldt meg på ein "sokkealong" (ny oppskrift på sokkar kvar måned). Uansett, fann lenke til denne oppskrifta i ein "tilbehørsalong", kjempefint! Så no har eg satt den på pinnen!

Garnet var noko mi kjære mor donerte til meg, og det har ligge ei stund i strikkeskapet utan at eg ikkje heilt har funne ut kva eg skal bruke til. Det er ei ullblanding av Færøysk ull, Shetlandsull og Australsk lammeull. Kjempedeilig!

Denne oppskrifta er kjempeenkel, men likevel så fin. For å gjera pulsvarmarane ekstra spesielle strikkar eg inn perler i kanten mot mønsteret. Det einaste vanskelege med dette er at garnet likte særs dårleg å få ein haug med perler tredd innpå seg, så det er litt "tungt" å dra dei nedover nøstet. Men alt går med litt tålmod! Av ein eller anna grunn fekk eg for meg at eg ville ha ekstra lange pulsvarmarar, så eg har lagt opp 70 masker framfor 30, som står i oppskrifta (kanskje litt vel langt men, time will show). Spent på resultatet!

1 kommentar:

  1. Jeg syns det er så spennende å se forskjellige tolkninger av de mønstrene jeg skriver ned. Kjempeartig at du tok perleutfordringa. Og gjorde dem lengre. Gleder meg til å se dem ferdige :D

    SvarSlett